Jednoduchý recept

Vepřové se zeleninou na octu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23700

Ingredience

60 ml Ocet vinný
40 ml Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
125 ml Pomerančová šťáva
450 g Vepřová panenka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 005kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
14% Sodík 271 mg
42% Bílkoviny 23 g

Vepřové se zeleninou na octu postup přípravy receptu:

1

Na wok pánvi na oleji restujeme dozlatova minutu dva prolisované stroužky česneku.

2

Vložíme plátky masa a smažíme je tři minuty dohněda. Přidáme nudličky paprik, pomerančovou šťávu, ocet a pokračujeme tři minuty. Maso můžeme okořenit pepřem.

3

Podáváme ihned se zeleninou a šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept