Jednoduchý recept

Makrela po anglicku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23715

Ingredience

600 g Bramborová kaše
600 g Makrela obecná
1200 ml Vývar rybí
30 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 643kJ
9% Sacharidy 31 g
24% Tuky 18 g
72% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Makrela po anglicku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme rybí vývar, zahřejeme a přidáme lžíci rybízového želé. Mícháme, až se želé v horkém vývaru rozpustí.

2

Do vroucího vývaru vložíme makrelu, kterou jsme nakrájeli na podkovy. Vaříme na mírném ohni pozvolna 30 minut. Scedíme a necháme okapat.

3

Podáváme s bramborovou kaší a každou porci přelijeme lžící vývaru, ve kterém se ryba vařila.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept