Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 23735
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
50 g Cibule
600 g Makrela obecná
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
80 g Rajčata
600 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
12% Sacharidy 45 g
18% Tuky 13 g
10% Sodík 208 mg
39% Bílkoviny 22 g

Makrela po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Makrely očistíme a nakrájíme na podkovy. Osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a krátce orestujeme. Přidáme kousky ryby a orestujeme ze všech stran. Podlijeme vínem, přidáme posekanou petrželku, prolisovaný česnek a pokrájená rajčata. Přiklopíme a dusíme 20 minut.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept