Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23741

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
0,5 ks Citrony
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř cayenský
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 261kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
23% Sodík 462 mg
51% Bílkoviny 29 g

Ďábelská treska postup přípravy receptu:

1

Tresky dobře očistíme, podél páteře nařízneme a vyjmeme páteř. Ryby osolíme, posypeme špetkou cayenského pepře a vložíme do vymazaného pekáčku máslem.

2

Ještě je potřeme rozpuštěným máslem, pokapeme citronovou šťávou, velmi lehce posypeme moukou a podlijeme trochou rybího vývaru. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.

3

Na talíři ryby posypeme posekanou petželkou a podáváme s plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept