Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23746
Kategorie: Maso

Ingredience

Zálivka
80 g Cibule
50 g Máslo čerstvé
70 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
50 g Strouhanka
2 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
200 ml Voda pitná
100 g Žampiony čerstvé
Zapékaná treska
25 ml Citronová šťáva
40 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 835kJ
6% Sacharidy 22 g
27% Tuky 20 g
30% Sodík 603 mg
55% Bílkoviny 31 g

Zapékaná treska postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře očistíme, podél hřbetu nařízneme a vyndáme páteř. Ryby posypeme solí, pepřem a obalíme v mouce. Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zakapeme citronovou šťávou a podlijeme zálivkou.

2

Zálivku vyrobíme smícháním rozpuštěného másla, bílého vína a rajčatové omáčky. Do této směsi přidáme pokrájenou cibuli, strouhanku, nakrájené žampiony, sůl a pepř. Podlijeme ryby v pekáčku a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut. Podle potřeby podléváme.

3

Na talířích porce ryby posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept