Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23750
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Lanýž
2 špetka Pepř černý mletý
500 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 873kJ
1% Sacharidy 2 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 127 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pěna z tresky postup přípravy receptu:

1

Syrové tresčí maso z filetů umeleme, osolíme, opepříme, vmícháme sníh ze dvou bílků a dobře promícháme. Dáme do ledničky na půl hodiny.

2

Poté vmícháme do směsi opatrně smetanu a připravíme formičky. Vnitřky formiček vyložíme plátky lanýžů a naplníme tresčí nádivkou. Formičky vložíme do většího hrnce s trochou vody, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 30 minut. Pěnu z formiček vyklopíme a necháme vychladnout.

3

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept