Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23762
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kg Krevety tygří - loupané
2 dl Martell cognac
2 dl Olej rostlinný
4 g Oregano čerstvé
4 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
5 g Sůl
200 g Sýr Ementál (Primátor)
2 g Tymián čerstvý
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 673kJ
3% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
28% Sodík 557 mg
86% Bílkoviny 48 g

Krevety zapékané postup přípravy receptu:

1

Krevety očistíme, uvaříme, osolíme, opepříme a přidáme čerstvé oregano a tyminán.

2

V hrnci orestujeme zprudka na rozpáleném oleji a hned podlijeme koňakem. Přidáme rozmixovaná rajčata a necháme 5 minut povařit. Potom krevety i s omáčkou rozdělíme na 6 porcí, které každou zvlášť vložíme do pečícího sáčku, poklademe plátkem sýra, sáčky zavážeme a pečeme v troubě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept