Jednoduchý recept

Parma v alobalu

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23768
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 098kJ
2% Sacharidy 7 g
76% Tuky 57 g
29% Sodík 584 mg
91% Bílkoviny 51 g

Parma v alobalu postup přípravy receptu:

1

Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu.

2

Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček.

3

Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept