Parma v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Parma v alobalu
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 23768 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Citrony |
250 g | Máslo čerstvé |
1 kg | Parma |
4 g | Pepř černý mletý |
5 g | Rozmarýn čerstvý |
6 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 75,0mg |
Draslík | 93,6mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 51,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 38,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 69,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Rozmarýn čerstvý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Parma nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Parma v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu. |
2 | Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček. |
3 | Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou. |