Jednoduchý recept

Zapékaná ryba olokliro

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23771
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 dl Citronová šťáva
3 dl Olej olivový
1 kg Parma
3 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
3 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
0,5 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 046kJ
3% Sacharidy 12 g
71% Tuky 53 g
21% Sodík 430 mg
63% Bílkoviny 35 g

Zapékaná ryba olokliro postup přípravy receptu:

1

Očištěné rybí porce osolíme, opepříme, vložíme do vymazaného pekáčku a zalijeme citronovou šťávou. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, rozmarýn a bobkový list.

2

Rozmixujeme rajčata s olejem a vínem a vzniklou omáčku vlijeme do pekáčku tak, aby byla celá ryba pokrytá. Pečeme 30 minut na 150 stupňů, hotovou rybu servírujeme na míse, zalitou vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept