Jednoduchý recept

Parmy marinované

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23779

Ingredience

2 ks Bobkový list
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Ocet vinný
1 dl Olej olivový
4 dl Olej rostlinný
1 kg Parma
3 g Pepř černý mletý
10 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

84% Kalorie 1,653 kcal
Kilojoule 6 916kJ
16% Sacharidy 56 g
175% Tuky 131 g
24% Sodík 486 mg
105% Bílkoviny 59 g

Parmy marinované postup přípravy receptu:

1

Smícháme hladkou mouku se solí a pepřem. Očištěné, omyté a osušené ryby v této směsi obalíme a osmažíme na oleji.

2

Na olivovém oleji osmažíme prolisovaný česnek, rozmarýn a bobkový lis. Vložíme zpět osmažené ryby, zalijeme octem a vaříme 10 minut, až přestane být omáčka řídká. Vyjmeme bobkový list.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept