Recept

Okoun na bylinkách s limetkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 23799

Ingredience

1 špetka Bazalka sušená
0,5 ks Limetka
340 g Okoun - filety
15 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 673kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 117 mg
58% Bílkoviny 33 g

Okoun na bylinkách s limetkou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej. Obě strany filetů rovnoměrně posypeme tymiánem, sušenou bazalkou a solí. Filety dáme na pánev.

2

Rybu smažíme 10-15 minut nebo dokud není hotová. Dáme na talíř, pokapeme limetkovou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Alba
Okoun na bylinkách s limetkou
Děkuji za tip. Vyzkoušela jsem a dobré.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept