Okoun na bylinkách s limetkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Okoun na bylinkách s limetkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | jindrichova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (38%) |
ID receptu: | 23799 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 špetka | Bazalka sušená |
0,5 ks | Limetka |
340 g | Okoun - filety |
15 ml | Olej olivový |
1 špetka | Sůl |
1 špetka | Tymián sušený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 53,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Limetka, Sůl, Tymián sušený mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bazalka sušená, Okoun - filety, Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Okoun na bylinkách s limetkou postup přípravy receptu:
1 | Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej. Obě strany filetů rovnoměrně posypeme tymiánem, sušenou bazalkou a solí. Filety dáme na pánev. |
2 | Rybu smažíme 10-15 minut nebo dokud není hotová. Dáme na talíř, pokapeme limetkovou šťávou a podáváme. |
Děkuji za tip. Vyzkoušela jsem a dobré.