Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23808

Ingredience

400 g Chobotnice
250 g Cuketa
100 g Hrášek
10 g Majoránka
300 g Okoun - filety
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
250 g Pórek
5 g Sůl
70 g Těstoviny Linguine
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 270kJ
9% Sacharidy 32 g
6% Tuky 4 g
38% Sodík 756 mg
62% Bílkoviny 35 g

Minestra s chobotnicí postup přípravy receptu:

1

Cukety omyjeme a pokrájíme na kostičky. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Očistíme chobotničky a pokrájíme. Omyjeme rybí plátky, osušíme je a pokrájíme na kousky.

2

Omyjeme majoránku, jemně ji osušíme a nasekáme. Do hrnce vhodíme hrášek, cuketu, přidáme na kolečka pokrájený pórek, trochu majoránky, litr vody a uvedeme do varu. Osolíme a vaříme vše za občasného zamíchání asi 30 minut.

3

Mezitím smažíme v nepřilnavé pánvi na oleji 2-3 minuty pokrájené chobotničky a na kousky pokrájené rybí maso, osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a dáme stranou.

4

V hrnci uvedeme do varu patřičné množství vody, osolíme ji a dáme do ní vařit těstoviny. Scedíme je, přidáme s pokrájenými chobotničkami a rybím masem do hrnce s uvařenou zeleninou a minutu vše prohříváme. Hotovou minestru posypeme zbývající majoránkou a horkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept