Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23819
Kategorie: Maso

Ingredience

6 krajíc Chléb toastový
1 ks Citrony
20 g Fenykl čerstvý
100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
500 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 188kJ
7% Sacharidy 24 g
11% Tuky 8 g
30% Sodík 607 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kuličky z tresky postup přípravy receptu:

1

Chléb bez kůrek a natrhaný na kousky dáme do mísy a přelijeme ho mlékem. Rybí maso pokrájíme na kostičky a rozmixujte ho s kousky vymačkaného chleba, fenyklovými semínky, s omytou fenyklovou natí, vejcem, solí a pepřem. Přemístíme směs do nádoby s víkem a dáme ji na půl hodiny do ledničky.

2

Z takto připravené směsi utváříme mezi navlhčenými dlaněmi malé kuličky. Trochu je zplacatíme a obalte v mouce. V pánvi rozehřejeme olej a kuličky na něm stejnoměrně osmažíme. Vytahujeme je děrovanou lžící a dáváme okapat na savý kuchyňský papír. Podáváme je horké s klínky nebo kolečky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept