Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23821
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

700 g Chřest zelený
2 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 408kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
12% Sodík 234 mg
14% Bílkoviny 8 g

Smažený chřest postup přípravy receptu:

1

Chřest dobře očistíme a omyjeme a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme asi 3 minuty, aby výhonky byly na skus. Po uvaření dáme okapat.

2

Okapané výhonky chřestu obalujeme postupně v mouce a ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a pepřem. Prudce smažíme na rozehřátém oleji.

3

Smažený chřest ještě osolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept