Jednoduchý recept

Pstruh nakyselo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23822
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
8 g Jalovec
100 g Máslo čerstvé
200 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1200 g Pstruh
10 g Šalvěj čerstvá
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 319kJ
2% Sacharidy 6 g
33% Tuky 25 g
32% Sodík 646 mg
113% Bílkoviny 63 g

Pstruh nakyselo postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vykucháme, promyjeme, vložíme do velké pánve s rozpáleným máslem, tymiánem, šalvěji, solí a pepřem a osmažíme je. Občas je děrovanou kuchyňskou lopatkou obratíme.

2

Omyjeme a nasekenou petrželku, v hrnci povaříme několik minut ocet s vínem, bobulemi jalovce, omytými a utěrkou osušenými bobkovými listy a nasekanou petrželkou.

3

Přemístíme osmažené pstruhy na oválnou servírovací mísu, přelijeme je svařenou směsí z hrnce, mísu přikryjeme a položíme ji na 24 hodin na chladné místo, ale nikoli do ledničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept