Recept

Treska s oříškovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 23830

Ingredience

600 g Brambory pečené
100 g Máslo arašídové
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 551kJ
21% Sacharidy 75 g
18% Tuky 14 g
25% Sodík 494 mg
85% Bílkoviny 48 g

Treska s oříškovým máslem postup přípravy receptu:

1

Rybu pokrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rybu zbavíme kůže.

2

Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci ryby dáme lžíci oříškového másla. Podáváme s pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept