Jednoduchý recept

Treska s bešamelem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 23834
Kategorie: Maso

Ingredience

120 ml Bešamel
600 g Brambory vařené
30 g Cibule
30 g Karotka
10 g Petržel kudrnka
40 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 685kJ
10% Sacharidy 35 g
12% Tuky 9 g
43% Sodík 856 mg
78% Bílkoviny 44 g

Treska s bešamelem postup přípravy receptu:

1

Rybu rozkrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme kousek karotky, cibule a snítku petrželky. Osolíme a vaříme 20 minut. Rybu scedíme, necháme okapat a zbavíme kůže.

2

Bešamel naředíme čerstvou smetanou a přimícháme vařená vejce pokrájená na kostičky.

3

Porce ryby rozdělíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept