Jednoduchý recept

Lyonská treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23843
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
80 g Máslo čerstvé
30 ml Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 697kJ
6% Sacharidy 20 g
24% Tuky 18 g
18% Sodík 359 mg
71% Bílkoviny 40 g

Lyonská treska postup přípravy receptu:

1

Tresku naporcujeme na podkovy a povaříme 10 minut v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli pokrájenou na kolečka a usmažíme dorůžova. Přidáme porce tresky, posekanou petrželku a špetku pepře. Rybu občas obracíme a smažíme 10 minut. Nakonec zalijeme kvalitním octem a stáhneme z ohně.

Poznámka

Podáváme se smaženými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept