Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23853

Ingredience

200 g Chléb toastový
50 g Máslo čerstvé
500 g Okoun - filety
20 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
200 g Rajčata
20 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
9% Sacharidy 33 g
20% Tuky 15 g
40% Sodík 797 mg
56% Bílkoviny 32 g

Okoun na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Petrželku a rozmarýn omyjeme a odděleně nasekáme. Z chleba odkrojíme kůrky a střídu rozmixujeme. Dáme ji do hlubokého talíře s rozmarýnem. V pánvi rozehřejeme máslo, asi polovinu ho přemístíme do hlubokého talíře a ve směsi obalíme plátky rybího masa. Osmažíme je na zbývajícím másle v pánvi a děrovanou kuchyňskou lopatkou je obracíme.

2

Ve vařící vodě spaříme 30 vteřin rajčata, scedíme je a vychladíme ve vodě s ledem. Znovu je scedíme, oloupeme, odstraníme semínka, pokrájíme je na kolečka, chviličku je smažíme na oleji a osolíme je a opepříme. Plátky rybího masa rozdělíme na jednotlivé talíře, posypeme je petrželkou a ozdobíme pokrájenými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept