Jednoduchý recept

Treska se špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23858

Ingredience

250 ml Bešamel
1 špetka Muškátový oříšek
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská
500 ml Voda pitná
500 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 590kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 22 g
23% Sodík 464 mg
69% Bílkoviny 39 g

Treska se špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, zbylé posekáme nahrubo.

2

Tresku povaříme v osolené vodě 10 minut a stáhneme z kůže.

3

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme špenát, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku a orestujeme 2 minuty. Špenát i s máslem vlijeme do pekáčku, na něj položíme tresku, zalijeme bešamelem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.

4

Pečeme v předehřáté troubě 12 až 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept