Jednoduchý recept

Parmice nachová na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23865
Kategorie: Maso

Ingredience

2 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
5 g Citrony
5 g Koření grilovací
40 ml Olej olivový
1 šálek Omáčka rybí
400 g Parmice
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 575kJ
10% Sacharidy 36 g
39% Tuky 30 g
530% Sodík 11 g
88% Bílkoviny 50 g

Parmice nachová na grilu postup přípravy receptu:

1

Parmici zbavíme šupin, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. Na hřbetě ji nařízneme od hlavy až k ocasu a dáme na gril. Grilujeme zprudka a občas rybu obracíme.

2

V trošce oleje rozpustíme grilovací koření na ryby a mašlovačkou rybu při grilování potíráme. Podáváme s kousky bílého chleba, který na stejném grilu také opečeme.

3

Na talíři podáváme s rybí omáčkou, ozdobíme posekanou petrželkou a plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept