Recept

Parmice s italskou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23868

Ingredience

10 g Bazalka
60 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka rajčatová
1 ks Parmice
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
60 g Veka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 113kJ
7% Sacharidy 24 g
33% Tuky 24 g
55% Sodík 1 g
179% Bílkoviny 101 g

Parmice s italskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Parmici očistíme od šupin, nařízneme na hřbetě od hlavy až k ocasu, osolíme a opepříme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a parmici opečeme po obou stranách.

3

Do rajčatové omáčky vmícháme posekanou bazalku, prolisovaný česnek a ohřejeme.

4

Parmici upravíme na oválný talíř, posypeme posekanou petrželkou a přelijeme italskou omáčkou. Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept