Jednoduchý recept

Okoun s pórkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23870

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
1200 g Okoun říční
100 ml Ouzo - Metaxa Brandy
5 g Pepř černý mletý
500 g Pórek
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 174kJ
8% Sacharidy 30 g
15% Tuky 11 g
26% Sodík 510 mg
105% Bílkoviny 59 g

Okoun s pórkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ryby vykucháme, vyřežeme z nich plátky a ty lehce osolíme a opepříme. Povaříme je asi 5 minut v páře.

2

Pórky jemně pokrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájený pórek, sůl a pepř a smažíme pórek 20 minut, pak ho zalijeme brandy, necháme ho vyvařit a pórky propasírujeme sítem.

3

Přemístíme horkou pórkovou omáčku na servírovací mísu, navrch rozložíme rybí plátky a hotový pokrm podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept