Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 23873
Kategorie: Maso

Ingredience

150 ml Bešamel
30 ml Citronová šťáva
50 g Lanýž
50 g Máslo čerstvé
800 g Parmice
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
30 g Šalotka
40 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno bílé
30 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 230kJ
2% Sacharidy 8 g
20% Tuky 15 g
18% Sodík 353 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zapékané parmice postup přípravy receptu:

1

Pekáček vymažeme silnou vrstvou másla, vyskládáme do něj parmice, poklademe plátky lanýžů, osolíme, opepříme, přisypeme nadrobno pokrájenou šalotku, přidáme na plátky pokrájené žampiony, přilijeme bešamel, bílé víno, zasypeme strouhankou a dáme zapéct.

2

Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.

3

Na talířích porce posypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept