Jednoduchý recept

Parmice po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23880

Ingredience

Omáčka
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
Parmice po provensálsku
50 g Máslo čerstvé
1200 g Parmice
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
1% Sacharidy 3 g
25% Tuky 19 g
15% Sodík 303 mg
70% Bílkoviny 39 g

Parmice po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Parmice očistíme a naporcujeme na větší kusy. Rybu osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme nahrubo. Vložíme do hrnce, přilijeme olivový olej, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a posekanou petrželku. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.

3

Porce parmice rozdělíme na talíře a přelijeme horkou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept