Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 2390

Ingredience

8 ks Artyčoky
0,5 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,087 kcal
Kilojoule 4 550kJ
62% Sacharidy 222 g
31% Tuky 23 g
141% Sodík 3 g
116% Bílkoviny 65 g

Polévka z artyčoků postup přípravy receptu:

1

Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme na másle a přidáme očištěné, syrové nebo naložené artyčoky. Zaprášíme moukou a vše na mírném ohni osmahneme. Zalijeme polévkou a zvolna vaříme doměkka.

2

Polévku prolisujeme nebo rozmixujeme, necháme ještě přejít varem, osolíme, opepříme a odstavíme z ohně.

3

Nakonec polévku zahustíme smetanou rozkvedlanou se žloutkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept