Jednoduchý recept

Kapr na čínském víně

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23906
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
30 g Cukr krupice
60 g Hrozinky
600 g Kapr obecný
250 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
50 g Šalotka
5 g Sůl
350 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 595 kcal
Kilojoule 2 488kJ
8% Sacharidy 30 g
38% Tuky 28 g
29% Sodík 576 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kapr na čínském víně postup přípravy receptu:

1

V misce s vlažnou vodou necháme bobtnat 20 minut hrozinky. Omyjeme, osušíme a nasekáme petrželku. Oloupeme cibuli a šalotku a nasekáme. V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a smažíme na něm 4 minuty nasekanou cibuli a šalotku. Přidáme kapří plátky, po minutě je obrátíme, osolíme, opepříme, zalijeme vínem, přidáme svazeček aromatických bylinek a na mírném plameni 10 minut povaříme. Rybí plátky vyjmeme a udržujeme teplé v hlubší servírovací míse.

2

Polovinu tekutiny vyvaříme, vyjmeme svazeček aromatických bylinek, přidáme cukr, ocet a scezené a osušené hrozinky. Vše uvedeme do varu, zhasneme plamen a vmícháme zbývající olej. Rybí maso přelijeme takto získanou omáčkou, posypeme ho petrželkou a hotový pokrm podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept