Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 23909

Ingredience

200 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
30 g Hrozinky
80 g Olej olivový
50 g Olivy zelené
20 g Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
600 g Treska aljašská
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
3% Sacharidy 12 g
35% Tuky 26 g
41% Sodík 829 mg
51% Bílkoviny 29 g

Treska na celeru postup přípravy receptu:

1

Hrozinky necháme bobtnat 15 minut ve vlažné vodě. Očistíme žebra celeru a pokrájíme na tyčinky. Oloupeme cibuli a pokrájíme.

2

V pekáči vaříme 8 minut olej s 2 dl vody a pokrájeným celerem a cibulí, tekutinu osolíme a opepříme. Přidáme osolené rybí plátky, vypeckované olivy, piniová semínka, scezené a pokrájené hrozinky a celerovou nať.

3

Zakryjeme pekáč hliníkovou fólií, dáme do předehřáté trouby na 180 °C a necháme 15-20 minut rybí plátky podusit. Po vytažení z trouby přemístíme na servírovací mísu, přelijeme omáčkou a hotový pokrm podáváme na stůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept