Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Polévka zelná 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2393

Ingredience

3 ks Brambory vařené
0,5 ks Cibule
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
150 g Vepřové maso libové
1 l Vývar z hovězích kostí
1 ks Zelí hlávkové bílé
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
10% Sacharidy 35 g
37% Tuky 27 g
54% Sodík 1 g
35% Bílkoviny 19 g

Polévka zelná postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na sádle. Přidáme vepřové maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zaprášíme moukou a necháme dozlatova vysmahnout.

3

Vařené brambory prolisujeme, zamícháme je do vývaru a nalijeme na maso.

4

Nakonec přidáme uvařené a okapané zelí, osolíme, opepříme a krátce povaříme.

5

Zelnou polévku podáváme s opečenými plátky žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept