Recept

Bramborový salát s kedlubnou a kapary

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23937
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Brambory
1 polévková lžíce Citronová šťáva
120 g Hrášek mražený
1 polévková lžíce Kapary
1 ks Kedlubna
50 g Mrkev mražená
150 ml Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 210kJ
7% Sacharidy 24 g
59% Tuky 44 g
16% Sodík 327 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bramborový salát s kedlubnou a kapary postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájené na kostky a oloupanou nakrájenou kedlubnu vaříme zvlášť v osolené vodě na skus.

2

Vejce uvaříme natvrdo.

3

Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na menší kostky.

4

Mraženou mrkev a hrášek podusíme asi 5 minut v osolené vodě.

5

Brambory, kedlubnu, papriku, mrkev a hrášek promícháme. Potom do zeleninové směsi přimícháme kapary.

6

Majonézu připravíme tak, že rozetřeme žloutek se solí, pepřem a citrónovou šťávou a pomalu vmícháme po kapkách olej. Majonézu přimícháme k zelenině.

7

Nakonec do salátu vmícháme natvrdo uvařená a na kostky nakrájená vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept