Jednoduchý recept

Kamerunská ryba na arašídech

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 23938

Ingredience

2 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 špetka Muškátový oříšek
195 g Máslo arašídové
570 g Okoun - filety
15 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
175 ml Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
3% Sacharidy 12 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 170 mg
40% Bílkoviny 22 g

Kamerunská ryba na arašídech postup přípravy receptu:

1

Na pánvi wok rozpálíme arašídový olej na středním plameni. Utřený česnek, chilli zbavené semínek a najemno nasekanou cibuli restujeme 3-4 minuty do hněda.

2

Přidáme mletý koriandr, muškátový oříšek, sůl, pepř a kousky ryby. Smažíme, dokud nebude ryba hotová, asi 10-15 minut.

3

Mezitím si v misce smícháme arašídové BBB máslo s vodou a mícháme, dokud se máslo ve vodě nerozpustí. Tak se chuť másla snadněji dostane do ryby.

4

Přidáme tuto směs na pánev a vaříme 1 minutu, dokud se směs rovnoměrně nerozloží.

5

Před podáváním ozdobíme čerstvým koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept