Jednoduchý recept

Marinované hovězí maso

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 23951

Ingredience

Marináda
1 kávová lžička Cukr třtinový
2 polévková lžíce Ocet rýžový
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Sójové boby
1 polévková lžíce Zázvor celý
1 stroužek Česnek
Marinované hovězí maso
230 g Brokolice
4 ks Cibulka jarní
230 g Hovězí maso zadní
230 g Kaštany vodní
120 g Kukuřice
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 140kJ
8% Sacharidy 30 g
13% Tuky 9 g
5% Sodík 96 mg
34% Bílkoviny 19 g

Marinované hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme veškerého tuku, nakrájíme na tenké plátky a dáme do mísy. Z namočených fermentovaných černých bobů slijeme vodu a boby rozmačkáme vidličkou. Přidáme ostatní suroviny na přípravu marinády a důkladně promícháme. Marinádou přelijeme maso a zamícháme. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky. Maso necháme marinovat 6 hodin.

2

Na pánvi rozehřejeme arašídový olej. Z masa slijeme marinádu a uchováme ji pro další použití. Maso opékáme na pánvi za stálého míchání asi 3 minuty. Potom je přeneseme na talíř. Na pánev dáme brokolici a kukuřičky a přidáme vodu. Pánev přikryjeme pokličkou a zeleninu dusíme 5 minut.

3

Na pánev ještě přidáme jarní cibulky a vodní kaštany a opékáme je za stálého míchání 2 minuty, potom přidáme maso a odloženou marinádu a za občasného míchání vše prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept