Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 23956

Ingredience

1 ks Cibule
4 kávová lžička Cukr třtinový
500 g Hovězí maso zadní
800 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Olej kukuřičný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Sůl
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
5% Sacharidy 16 g
10% Tuky 7 g
33% Sodík 655 mg
60% Bílkoviny 33 g

Hovězí na pivu postup přípravy receptu:

1

Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a za občasného míchání opékáme 10 minut. Když maso rovnoměrně zhnědne, přendáme ho do velkého kastrolu.

2

Na pánev dáme cibuli a opékáme ji za občasného míchání asi 3 minuty. Přidáme žampiony a cukr a opékáme ještě asi 10 minut. Potom je přendáme do kastrolu k masu.

3

Do kastrolu přilijeme hovězí vývar a pivo, přidáme nadrobno nakrájenou petrželku a podle chuti osolíme a opepříme.

4

Přivedeme k varu, kastrol přikryjeme pokličkou a pokrm zvolna vaříme na mírném ohni asi 90 minut. Maso musí být křehké.

5

Hotový pokrm rozdělíme do misek a podáváme horký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept