Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2396
Kategorie: Cukroví

Ingredience

100 g Čokoláda hořká
100 g Cukr moučkový
1 polévková lžíce Džem rybízový
1 špetka Hřebíček mletý
100 g Mandle
1 špetka Skořice mletá
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 688kJ
5% Sacharidy 20 g
12% Tuky 9 g
1% Sodík 11 mg
6% Bílkoviny 3 g

Čokoládová jelítka postup přípravy receptu:

1

Utřeme žloutek, vejce a čokoládu, přidáme koření a strouhané mandle.

2

Když je těsto příliš řídké, zahustíme je mletými piškoty.

3

Do těsta zapracujeme džem a můžeme ještě přidat 20g sekaných mandlí.

4

Na plechu s pečícím papírem tvoříme malá jelítka, konce ozdobíme kousky mandle, jako špejle u jelit.

5

Potřeme bílkem a pečeme v mírné troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept