Jednoduchý recept

Rejnok z Latia

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23980
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
50 ml Ocet vinný
100 ml Olej olivový
50 g Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 kg Rejnok křídlo
5 g Sůl
1 dl Víno bílé
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
36% Sodík 721 mg
95% Bílkoviny 53 g

Rejnok z Latia postup přípravy receptu:

1

Odrhneme rejnoka, vykucháme, omyjeme a pokrájíme na kusy.

2

Oloupeme rajče a pokrájíme na kostičky.

3

Očistíme houby, omyjeme a pokrájíme na plátky.

4

Oloupeme stroužky česneku, vhodíme do pánve s rozpáleným olejem, přidáme papričku, pokrájené rajče, víno, ocet a houby. Chvíli restujeme.

5

Navrch dáme pokrájenou rybu, osolíme, obsah pánve uvedeme do varu, dusíme pod pokličkou 15 minut a občas pánví zatřeseme, aniž bychom obsah míchali.

6

Omyjeme a nasekáme petrželku a vhodíme na pánev. Po 2 minutách je pokrm hotový a podáváme na stůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept