Zdravý recept

Drůbeží vývar s rýží a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 23984
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
100 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
1250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 995kJ
7% Sacharidy 26 g
9% Tuky 7 g
54% Sodík 1 g
11% Bílkoviny 6 g

Drůbeží vývar s rýží a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky. Podusíme je v troše vývaru.

2

Propláchnutou rýži uvaříme zvlášť v osolené vodě. Petrželové lístky spaříme vroucí vodou.

3

Na talíře rozdělíme petrželku, podušená rajčata a rýži. Zalijeme horkým drůbežím vývarem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept