Recept

Dezert s kávou a čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23989
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

120 g Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
2 polévková lžíce Cukr třtinový
30 g Kakao - prášek
300 ml Káva instantní
100 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Ořechy pekanové
2 kávová lžička Skořice mletá
20 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 587 kcal
Kilojoule 2 455kJ
20% Sacharidy 71 g
39% Tuky 29 g
2% Sodík 42 mg
23% Bílkoviny 13 g

Dezert s kávou a čokoládou postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vytřeme máslem. Smícháme mouku, kakao, skořici a dáme je od mísy. Utřeme máslo, 90 g cukru krupice, jedno vejce a směs utřeme. Hmotu přidáme do mísy a posypeme třtinovým cukrem a nasekanými ořechy.

2

Zbytek cukru krupice rozpustíme v horké kávě a směs nalijeme do mísy.

3

Dezert pečeme hodinu, poprášíme ho kakaem a moučkovým cukrem a ozdobíme šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept