Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2400
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový květ
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 387kJ
9% Sacharidy 33 g
21% Tuky 16 g
49% Sodík 974 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka panádlová postup přípravy receptu:

1

Žemle oloupeme, nakrájíme je na tenké plátky a povaříme je v mléce. Metlou na sníh je šleháme tak, aby se v mléce úplně rozpustily.

2

Polévku osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátu. Potom do polévky zamícháme 2 rozšlehaná vejce, odstavíme ji z ohně a přidáme máslo.

3

Hotovou polévku posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept