Jednoduchý recept

Minestrone s kuřecím masem a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 24007
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bujón slepičí
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
600 g Kuřecí křídla
1 ks Mrkev kořen
6 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
50 g Sýr Ricotta
50 g Těstoviny Rigatoni
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 451kJ
14% Sacharidy 52 g
37% Tuky 28 g
41% Sodík 827 mg
67% Bílkoviny 38 g

Minestrone s kuřecím masem a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Na části rozdělená kuřecí křídla vložíme do kastrolu společně s nakrájenou cibulí, mrkví, a celerem. Přysypeme petržel, tymián, sůl a zrníčka černého pepře. Na konec rozdrobíme kostku slepičího bujónu, zalijeme 1,5 l studené vody a uvedeme do varu.

2

Pod poklicí necháme vařit 60 minut, poté kastrol odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Vodu scedíme přes síto do čistého kastrolu.

3

Z kostí obereme všechno maso, nakrájíme ho na malé kousky a odložíme stanou. Kosti a zeleninu odstraníme.

4

Čistý vývar uvedeme opět do varu, přidáme těstoviny a vaříme 7 minut.

5

Mezitím odstraníme zeleninu a z kostí obereme maso. Nakrájíme ho na malé kousky, které nakonec vložíme zpět do polévky a necháme prohřát

6

Polévku dochutíme solí a pepřem a podáváme posypanou sýrem Ricotta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept