Recept

Minestrone s pečenými rajčaty a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 24020
Kategorie: Polévky

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
1 kávová lžička Cukr krupice
15 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
450 g Rajčata
1 špetka Sůl
90 g Těstoviny Rigatoni
1200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 447kJ
13% Sacharidy 45 g
16% Tuky 12 g
73% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Minestrone s pečenými rajčaty a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Nákrájená rajčata a papriku rozložíme na plech, posypeme najemno nakrájenou cibulí a zakapeme olivovým olejem. Takto vložíme do předehřáte trouby a na 190°C pečeme 30 minut. Během pečení zeleninu obracíme.

2

Opečenou zeleninu na jemno rozmixujeme s 250 ml vývaru. Rozmixovanou směs pak přes síto pomocí lžíce propasírujeme do velkého kastrolu.

3

Zalijeme zbylým vývarem, osolíme, opepříme a přidáme cukr a prolisovaný česnek. Důkladně promícháme a uvedeme do varu.

4

Na konec vložíme těstoviny a vaříme 7 minut. Polévku před podáváním ještě dle chuti můžeme dokořenit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept