Jednoduchý recept

Vývar s hráškem, těstovinami a kuřecími játry

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 24025
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 stroužek Česnek
3 ks Cibulka jarní
225 g Hrášek mražený
115 g Játra kuřecí
3 špetka Majoránka
15 g Máslo čerstvé
15 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Petržel - nať
3 ks Šalvěj čerstvá
1 špetka Sůl
50 g Těstoviny Farfalle
30 ml Víno bílé
1000 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
6% Sacharidy 22 g
19% Tuky 14 g
46% Sodík 926 mg
23% Bílkoviny 13 g

Vývar s hráškem, těstovinami a kuřecími játry postup přípravy receptu:

1

Na pánev do rozehřátého oleje smíchaného s máslem vložíme prolisovaný česnek a čerstvé bylinky. Osolíme, opepříme a necháme smažit. Po několika minutách přidáme na menší kousky nakrájená kuřecí játra a zprudka je osmažíme, aby se zbarvila a oschla.

2

Poté zalijeme směs vínem a necháme vařit, aby se víno vypařilo. Pánev odstavíme a játra podle chuti dokořeníme.

3

Osolený a opepřený kuřecí vývar přivedeme k varu, vložíme do něj těstoviny a přisypeme hrášek. Necháme vařit 5 minut.

4

Nakonec do vývaru vložíme osmažená kuřecí játra, nakrájené jarní cibulky a necháme prohřát. Můžeme ihned servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept