Jednoduchý recept

Směs ryb a plodů moře v omáčce

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24032

Ingredience

8 ks Garnát obecný
300 g Mangold
250 g Okouník mořský
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý celý
200 g Pilobřich ostnitý
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 455kJ
1% Sacharidy 5 g
35% Tuky 26 g
35% Sodík 704 mg
43% Bílkoviny 24 g

Směs ryb a plodů moře v omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyjeme plátky ryb, osušíme a pokrájíme na kousky. Vyloupeme ocásky garnátů, odstraníme černé střívko, omyjeme a osušíme. Očistíme mangold, omyjeme ve studené vodě, scedíme a pokrájíme na kousky. Oloupeme stroužky česneku, omyjeme a lehce podrtíme.

2

Do nepřilnavé pánve nalijeme olej a mírně osmažíme stroužky česneku. Přidáme pokrájené lístky mangoldu a smažíme za občasného zamíchání 2-3 minuty na silnějším plameni.

3

V jiné pánvi rozehřejeme zbývající olej a smažíme 2-3 minuty pokrájené ryby a ocásky garnátů, dokud mírně nezezlátnou. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Vyhodíme z mangoldu stroužky česneku a přidáme rybí maso a ocásky garnátů. Vše jemně promícháme a hotový horký pokrm podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept