Jednoduchý recept

Polévka kmínová

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2404
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 kávová lžička Kmín celý
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
50 g Tuk
1,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
3% Sacharidy 11 g
30% Tuky 22 g
59% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Polévka kmínová postup přípravy receptu:

1

Na tuku za stálého míchání opražíme mouku dohněda. Zalijeme ji vývarem a dobře zamícháme. Přidáme kmín, osolíme, opepříme a na mírném ohni 15-20 minut vaříme.

2

Pokud chceme připravit zapraženou polévku, vynecháme kmín.

3

Kmínovou polévku podáváme s topinkami z černého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept