Jednoduchý recept

Bruschetta alla caprese

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 24040

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Ciabatta
1 špetka Cukr krupice
400 g Mozzarella
4 polévková lžíce Olej olivový
8 ks Olivy černé
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Pesto
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 956 kcal
Kilojoule 4 000kJ
11% Sacharidy 40 g
105% Tuky 79 g
165% Sodík 3 g
52% Bílkoviny 29 g

Bruschetta alla caprese postup přípravy receptu:

1

Omyjeme rajčata, rozčtvrtíme je a zbavíme semen. Nakrájíme na kostičky a smícháme s olivovým olejem. Přidáme cukr, sůl a pepř.

2

Čistou utěrkou osušíme mozzarellu, nastrouháme nahrubo a oloupeme česnek. Ciabattu nakrájíme na plátky a rozpečeme dozlatova na 200 °C.

3

Křupavé krajíce potřeme česnekem a pestem, pokryjeme je mozzarellou, nakrájenými rajčaty a zapečeme v troubě, dokud se sýr trochu nerozpeče.

4

Vzniklé bruschetty posypeme pepřem a drceným oreganem dle chuti. Ozdobíme bazalkou a černými olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept