Jednoduchý recept

Jehněčí s rozmarýnem a česnekem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 24065

Ingredience

800 g Jehněčí kotlety
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 898kJ
1% Sacharidy 4 g
42% Tuky 31 g
16% Sodík 316 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí s rozmarýnem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí kotlety prudce osmažíme na rozehřátém oleji asi 5 minut z každé strany.

2

Omyté lístky rozmarýnu nahrubo nasekáme a vložíme k masu. S rozmarýnem maso smažíme dalších 5 minut.

3

Oloupané stroužky česneku prolisujeme a rozetřeným česnekem potřeme kotlety. Opékáme ještě asi 2 minuty, poté přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept