Recept

Ruský salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 24075

Ingredience

450 g Brambory
30 ml Citronová šťáva
120 g Fazolové lusky zelené
120 g Hrášek
20 g Kapary
30 g Kopr čerstvý
120 g Majonéza
120 g Mrkev kořen
7 ks Okurky nakládané
8 ks Olivy černé
30 g Petržel - nať
200 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 848 kcal
Kilojoule 3 547kJ
16% Sacharidy 58 g
171% Tuky 128 g
496% Sodík 10 g
53% Bílkoviny 30 g

Ruský salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme, necháme zchladnout ve studené vodě a oloupeme.

2

Brambory uvaříme doměkka, přisypeme fazolky nakrájené na kousky dlouhé 2,5 cm a hrášek, vaříme cca 2 minuty. Scedíme, zchladíme pod tekoucí vodou, necháme zchladnout. Zeleninu předáme do mísy.

3

Přidáme mrkev nakrájenou na nudličky a tuňáka. Vše promícháme. Salát upravíme na servírovací mísu.

4

Do majonézy vmícháme citronovou šťávu a česnek. Osolíme a opepříme. Zálivkou přelejeme salát.

5

Na salát poklademe okurky, olivy a kapary. Posypeme posekanou petrželkou a koprem. Vejce rozkrojíme na osminky a poklademe na salát. Ozdobíme snítkem kopru a podáváme při pokojové teplotě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept