Jednoduchý recept

Mořský jazyk Saint-Germain

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 24103
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory
200 g Máslo čerstvé
600 g Mořský jazyk
50 ml Omáčka rybí
200 ml Omáčka tatarská
2 špetka Pepř černý mletý
120 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 914 kcal
Kilojoule 3 824kJ
10% Sacharidy 35 g
94% Tuky 70 g
75% Sodík 2 g
64% Bílkoviny 36 g

Mořský jazyk Saint-Germain postup přípravy receptu:

1

Z ryby použijeme pouze filety.

2

Rozpustíme máslo, ve kterém osolené a opepřené kousky ryby namočíme a potom obalíme ve strouhance. Tento postup 2x opakujeme.

3

Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla a obalené kousky usmažíme z obou stran dozlatova.

4

Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Usmažíme na stejné pánvi jako rybu. Podáváme s tatarskou omáčkou, do které nakapeme trochu rybí omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept