Recept

Treska se sýrem a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 24104

Ingredience

8 ks Ančovička - filety
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Pomerančová kůra
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 ks Rajčata
180 g Sýr Parmezán
600 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
1% Sacharidy 4 g
23% Tuky 17 g
48% Sodík 956 mg
110% Bílkoviny 62 g

Treska se sýrem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Porce ryby dáme do zapékací misky, posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou a přelijeme pomerančovou šťávou. Misku přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky a necháme 30 minut marinovat.

2

Troubu předehřejeme na 180 °C. Zapékací misku uzavřeme alobalem a rybu pečeme 20 minut.

3

Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Řezy z ančoviček osušíme a 2 položíme na každý kousek tresky. Ryby zapečeme pod grilem asi 4 minuty. Sýr nakrájíme na 4 plátky a na každý plátek ryby dáme plátek sýra. Navrch položíme kolečko rajčete a pokrm zapékáme ještě 2 minuty.

4

Rozdělíme na talíře, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept